Imobil clasa A intre Titulescu si Banu Manta

Descriere spatiu birouri

Gematex Business Center este situat în zona 0 București, în apropiere de Piața Victoriei.
Ansamblul cuprinde două clădiri de birouri, Gematex 1 și Gematex 2, cu o suprafață totală de utilizare de 4200 de metri pătrați. Cele două clădiri au o patină comună și sunt proiectate astfel încât să poată funcționa împreună și separat.
Afișând o dinamică neliniară grandioasă și elegantă, clădirile sunt construite și dotate cu soluții tehnice și tehnologice avansate. Ei fac o imagine de brand, oferind în același timp funcționalitate și confort în exploatare la cel mai înalt nivel.
Construcția este destinată să fie un standard al pieței de birouri de calitate în capitală, stabilind noi standarde în domeniu.
Iată câteva date tehnice relevante care descriu imaginea unui set modern și funcțional care intenționează să fie un model pentru dezvoltarea zonei pe coordonatele unui oraș urban contemporan: 
- 4200 de metri pătrați subteran și clădire deasupra solului 
- Peste 10 metri patrati Zona de birouri / utilizator 
- 17 locuri de parcare cazate in doua subsoluri - Conformitate cu standardele internationale de fiabilitate structurala, fiabilitate si siguranta la foc, acces persoane cu dezabilitati, acces controlat 
- incazire Centralizata , racire si ventilatie, asigurand confortul necesar in toate anotimpurile
- Rețeaua de voce - date conform normelor europene în vigoare 
- Spații comune interioare și exterioare amenajate la același nivel ca și restul clădiri
- Posibilități de a crea un mediu de lucru personalizat în funcție de cerințele utilizatorilor - Stațiile de lucru beneficiază pe deplin de iluminatul natural
Pasiunea pentru muncă bine făcută și atenția la detalii sunt foarte importante pentru rezolvarea finisajelor de calitate și a designului interior al casei Gematex.
Folosirea finisajelor de calitate oferă durabilitate și întreținere ușoară. Podelele din granit și travertin, pereții din lemn, grinzile din gips-carton și tavanele metalice, balustradele din oțel inoxidabil folosite în ambele clădiri dau unitate de stil și continuitate spațială.
Zidurile cortinei Schuco oferă atât o iluminare naturală bună, cât și o vedere frumoasă spre exterior, dar și proprietăți izolabile și izolate fonic.
DESCRIERE FUNCTIONALA
Cladirea este in aliniere cu strada Scarlatescu, unde aveti acces la parter, receptie - receptie. Mișcarea verticala se realizeaza printr-o scara travertinica eleganta si un lift panoramic amplasat la fatada principala, care ofera o priveliste superba spre Piata Victoriei Și cartierul vecin. Subsolul este destinat spațiilor tehnice și de depozitare.
Spatiul de birouri si anexele lor functionale se afla in semifuz, etajul 1 si 2. Fiecare dintre ele contine un spatiu de birouri deschis pentru aproximativ 12 persoane, o sala de intalniri si toalete.
Etajul 3 găzduiește două birouri de conducere mobilate într-un stil modern și elegant, o sală de mese, un secretariat și toalete.
Clădirea are o frumoasă terasă cu trafic, amenajată cu pergole de beton.
STRUCTURA este din rame, diafragme si pardoseli din beton; Subsolul este o cutie rigidă de beton cu fundație de bandă. Închiderea este în formă de terasă traficabilă.
FACADELE PRINCIPALE Cu geometrie și dinamică îndrăzneață, este îmbrăcată în peretele cortinei Schuco, cu ferestre de sticlă reflectorizante și profiluri anodizate de culoare aurie, care dau o clădire deosebit de stabilă. Inchiderea perimetrului este realizata din cărămidă cu polistiren de 6 cm eficient termic.
PARTIDURI INTERIOARE
Sunt zidărie de 15 cm din cărămidă și plăci de ipsos. FINANȚELE ȘI DESIGNUL INTERIOR
Sunt elegante , creând o ambianță de lux și bun gust, rămânând în nota sobră a unei clădiri de birouri: 
- Podelele de granit lustruite în zonele de intrare, recepție și holurile podelei. Birourile au mochetă, un confort termic bun, iar băile și bucătăriile au ceramică într-un design modern. Scara este îmbrăcată în travertin, atât pe trepte, cât și pe perete și este îmbogățită cu o balustradă de oțel cu accente de aur. Peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila, solutie simpla si igienica care ofera o intretinere usoara.
FACILITATI
Asigurați funcția optimă și confortul la cel mai înalt nivel de calitate: aer condiționat și ventilație centrală, încălzire centrală, rețea de energie electrică și date voce, standarde sanitare actuale.ID Oferta: 0308590001

Pret Inchiriere: € 4,354
Zona:Piata Victoriei
Suprafata utila:311 mp
Reper:Scarlatescu
Etaj:2
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Compartimentat, Open space
Clasa Birouri:A
Stadiu:Finisat
An Constructie:2009
Acces:Autobuz, Metrou, RATB
Disponibilitate:este libera
Suprafata pe nivel:311
Actualizat la: 25 Mai 2019
Numar de afisari: 942

Vecinatati spatiu birouri

Piata Victoriei

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 10/Garaj subteran
  • Incalzire: Centrala Termica, Climatizare
  • Lifturi: 1
  • Nr persoane lift: 4
  • Finisaje:  plansee beton armat, ferestre term. aluminiu, podele gresie, marmura, granit
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz, Telefon
  • Alte Dotari: Camera server, Fatada de sticla, Interfon, Internet, Jaluzele, Parcare sistematizata, Sala consiliu, Senzor incendii, Sistem alarma, Spoturi, Telefon, Usa intrare sticla