Duplex Parc Carol,complex rezidential exclusivist

Descriere apartament

Avem placerea sa va prezentam un apartament tip duplex,situat in zona Unirii-Parc Carol,intr-o zona foarte linistita,in cadrul unui complex rezidential construit in 2008,City Center,este dispus pe et. 5+6/6,are o suprafata utila totala de 174,25 mp,dispusi astfel:

-et. 5-suprafata 77,67 mp,living cu acces direct catre un balcon,bucatarie semideschisa cu acces direct catre o terasa mare de 24,44 mp,zona de dressing,grup sanitar de oaspeti

-et. 6-cu acces printr-o scara interioara din lemn masiv cu mana curenta din lemn are o suprafata 96,58 mp,dispusi pe 3 dormitoare mari,decomandate,dintre care unul matrimonial cu baie proprie,unul este amenajat ca dressing si zona de sport,cu acces catre un balcon si al treilea amenajat ca birou cu acces catre un balcon si o baie ce deserveste 2 dormitoare.

Putem remarca un apartament cu multa intimitate,grija pentru detalii in amenajare,luminozitate,zona de relaxare pe terasa de 24 mp,ce are braduti,barbeque,balansoar,este foarte bine compartimentat,beneficiaza de suficiente balcoane ce asigura ventilatie,are parchet de stejar stratificat peste tot,aer conditionat in fiecare camera,alarma wireless,usa blindata la intrare,distribuitoare de caldura pentru fiecare camera,platforma de depozitare situata la etaj,centrala proprie,garaj subteran.

In ceea ce priveste complexul,acesta beneficiaza de facilitati cum ar fi un fond de rulment foarte consistent pentru reparatii,paza 24/24 h cu firma de paza,supraveghere video,acces cu cartela,firma de curatenie pentru spatiile verzi din curtea interioara,masini de curatat zapada,aspersoare de apa etc.

Duplexul este foarte potrivit atat pentru un cuplu cat si pentru o familie cu copii,fiind o oportunitate majora si exclusivista in zona centrala a Bucurestiului,putand suplini cu usurinta dorinta de a detine o vila in aceasta zona,iar in ceea ce priveste compleul acesta are o intimitate prin excelenta,fiind in aceeasi maniera si foarte accesibil.

Va invitam la vizionare.ID Oferta: CO0020

Pret Vanzare: € 400,000
Zona:Parcul Carol
Suprafata utila:175 mp
Confort:lux
Compartimentare:Decomandat
Etaj:5/6
Nr. etaje imobil:6
Numar Balcoane:4
Reper:Parc Carol
Tip Imobil:
Numar Camere:4
An Constructie:2008
Destinatie:Locuinta/Birou
Actualizat la: 15 Aprilie 2021
Numar de afisari: 36

Caracteristici generale

  • Acces:
  • Servicii: administrare